VW e-Golf

Volkswagen prelungeste productia de e-Golf pana in septembrie

VW e-Golf

Producătorul auto german intenționa să oprească producția modelului electric e-Golf, pentru a netezi calea noii generații de vehicule electrice din portofoliul său, mai exact pentru modelul VW ID.3. Numai că au apărut probleme mari cu partea de software a noului ID.3, care au dus la amânarea lansării comerciale a acestui vehicul. Am văzut deja că Volkswagen a început să stocheze mașinile terminate, până reușește să adauge un sistem de operare complet funcțional, fără erori.

Așa că, o astfel de decizie a dus, oarecum în mod logic, la prelungirea producției modelului VW e-Golf. Un vehicul electric care se bucură de oarecare succes. În decembrie, compania germană a anunțat că a atins borna de 100.000 de unități de e-Golf vândute. Este o cifră destul de frumoasă, deși se poate și mai bine. Tesla Motors este un exemplu fericit de unități vândute pe parcursul unui singur an.

În urma noilor decizii, se pare că producția de Volkswagen e-Golf va fi oprită undeva în luna septembrie. Mai exact, săptămâna 45 a anului va fi ultima săptămână de producție. Iar livrările către clienți se vor derula până la finalul lunii noiembrie.

Pentru a încheia cu succes acest ciclu comercial, Volkswagen a decis să acorde și anumite discount-uri la prețul pentru e-Golf. Compania încearcă astfel să găsească formula corectă pentru a vinde cât mai mult, fără a avea multe unități pe stoc și fără a influența negativ vânzările viitorului ID.3. Este un joc al cifrelor, pe care producătorul german trebuie să îl deruleze până la sfârșit.

Între timp, cel mai de succes vehicul electric al companiei germane rămâne VW e-up!.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *