Tesla Gigafactory

VIDEO: cum arata interiorul unei fabrici Tesla Gigafactory

Tesla Gigafactory

Conceptul de Tesla Gigafactory a apărut în momentul în care producătorul auto a lansat prima sa unitate de producție de capacitate mare în serie. Până acum ne-au uimit doar dimensiunile exterioare ale acestor fabrici ale Tesla Motors, care au fost popularizate cu ajutorul fimărilor din dronă. Acestea aveau avantajul de a evidenția dimensiunile gigantice, detaliu care a sârnit instant interesul fanilor.

Însă materialul video pe care îl vom vedea în cele ce urmează ne arată că lucrurile sunt și mai spectaculoase la interior. Acolo unde iau naștere celebrele vehicule Tesla, cu Model 3 într-un vârf de popularitate în prezent.

Nu o să intru prea tare în detalii, pentru că cuvintele par de prisos în comparație cu ceea ce urmează să vedeți. O să vă rog doar să remarcați proporția dintre roboți și oameni în fabrica respectivă. Materialul video a fost filmat în Tesla Gigafactory-ul din Shanghai, singurul care operează în prezent la capacitate maximă, fără să fie afectat de pandemia de coronavirus care a dat peste cap economia globală.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *