Tesla Cybertruck

Precomenzile pentru Tesla Cybertruck au depasit jumatate de milion

Tesla Cybertruck

Chiar dacă cifra este neoficială, părerile din piața de vehicule electrice sunt unanime și converg spre această valoare. Nu prea pune nimeni sub semnul întrebării faptul că numărul de precomenzi pentru Tesla Cybertruck a trecut de jumătate de milion. Încă din noiembrie anul trecut, la mai puțin de o săptămână, aveam deja peste 250.000 de precomenzi înregistrate. Și asta deși livrările sunt promise a începe pe la jumătatea anului 2021.

E drept că valoarea destul de mică a garanției care trebuia depusă pentru o precomandă a contribuit la numărul mare. Doar 100 dolari trebuie să depună un doritor pentru a rezerva un loc pe lunga listă de așteptare. Chiar și așa, doar din precomenzi se adună peste 50 de milioane de dolari. Așa că nu cred că mai există semne de întrebare: Tesla Cybertruck este deja un succes răsunător. În ciuda numărului mare de contestatari.

“The 522,764 pre-orders represents an average of 5,873 orders received per day in the 89 days since (and including) reveal night.”

Aici se vede strategia de geniu a lui Elon Musk. A prezentat un vehciul cel puțin ciudat. A fixat mai apoi o valoare mică (prin comparație cu alte modele Tesla) pentru rezervarea unui vehicul. Numărul de rezervări a fost astfel foarte mare. Ceea ce s-a tradus într-un succes pentru Cybertruck încă de dinainte de momentul disponibilității. Iar faptul că acțiunile companiei cresc de câteva luni este și el o consecință a acestui succes.

Așa cum spuneam, cifrele nu sunt oficiale. Însă mă aștept ca la momentul oportun, bine ales, Elon Musk să apară și să le confirme. Eventual să ne surprindă cu cifre chiar mai mari.

via CybertruckOwnersClub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *