Prsang E-Track

Producatorul spaniol Pursang incepe productia de motociclete electrice

Pursang E-Track

Când o companie europeană dă drumul la producția de serie pentru modelele sale de motociclete electrice, care mai arată și bine, cred că este o veste îmbucurătoare. Pursang a reprezentat un nume de tradiție în motociclismul european, în anii 70 si începutul anilor 80. Acum compania încearcă să revigoreze acest brand, combinând motorizarea electrică și alte elemente de tehnologie contemporană cu aspectul retro al motocicletelor. Rezultatul este cel puțin interesant.

Fabrica din Barcelona începe producția de serie a celor două modele Pursang E-Track și Pursang E-Street. E-Track este modelul mai puternic și care arată mai bine. Are un motor electric de 11kW, o autonomie de aproximativ 160 kilometri oferită de un pachet de acumulatori de 7.2 KWh și atinge o viteză maximă de 120 km/h.

Pursang E-Track

Prețul de vânzare este de 13.700 euro. Nu îmi dau seama dacă este mult sau puțin, probabil că doar împătimiții de motoare pot spune asta. Mie îmi place cum arată acest model și îmi place mult ideea de motorizare electrică.

Mult mai accesibilă este Pursang E-Street. Prețul de vânzare este de 8.700 euro. Dar scade viteza maximă la 100 km/h și autonomia la aproximativ 100 kilometri.

Pursang E-Street

Ambele versiuni vor fi disponibile în luna mai a acestui ai. Compania a început producția unui prim lot de câte 60 de motociclete din fiecare model. În funcție de primele vânzări, se va decide direcția în care vor evolua lucrurile. Sper să se bucure de succes și să vedem compania spaniolă având o creștere considerabilă.

via ElectricMotorcycle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *