Cadillac

Cadillac va prezenta primul sau vehicul electric in aprilie

Cadillac

Este o promisiune oficială din partea producătorului auto american. A fost făcută de către președintele companiei, Steve Carlisle, în cadrul unei întâlniri cu dealerii. Nu au fost oferite însă foarte multe detalii despre acest prim vehicul electric Cadillac. Sau cel puțin ele nu au ajuns până la opinia publică. Însă se știe că formularea oficialului pentru a descrie foarte pe scurt viitorul automobil a fost “a midsize crossover”.

Așa că oamenii pasionați de piața auto și în special de vehiculele elctrice și-au adus aminte de fotografia de mai sus, pe care Cadillac a folosit-o în trecut când și-a mai expus planurile de dezvoltare a unui EV. Arată bine, pare să fie un midsize crossover, așa că este în concordanță deplină. Însă de la o fotografie generată pe calculator până la realitate este o cale lungă.

Prefer să aștept evenimentul de prezentare oficială a acestui vehicul, așa cum au promis cei de la Cadillac. Chiar dacă nu vom vedea un vehicul fizic funcțional, măcar un prototip, cu siguranță vom avea parte de mai multe fotografii și mai multe detalii tehnice cu viitorul vehicul electric Cadillac. Vă vom ține informați cu privire la acest subiect.

via InsideEVs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *