Jeep Avenger

Jeep Avenger proiectat special pentru Europa

Jeep Avenger

Noul Jeep Avenger electric este cea mai mică mașină a brandului Jeep, deținut acum de Stellantis. Acest lucru se datorează, spun comunicatele oficiale, faptului că inginerii de la Jeep l-au proiectat special pentru străzile aglomerate și înguste din marile orașe europene.

Un SUV de dimensiuni mici, cu intenții clare de a face vânzări frumoase în Europa, nu poate să nu atragă atenția. Mașina va fi pusă în vânzare în cursul anului viitor. Deja sunt deschise comenzile pentru acest model de vehicul electric.

Jeep Avenger este construit pe platforma comună pentru vehicule electrice ECMP a celor de la Stellantis. Vine echipat cu un pachet de acumulatori de 54 kWh și promite o autonomie WLTP de 400 km. Însă oficialii au declarat în cadrul prezentării că în regim urban poate fi atinsă chiar și o autonomie de 550 km. Care sună cu atât mai impresionant.

Motorul electric va dezvolta o putere de 156 CP și va fi poziționat în față. Pare să fie un vehicul cu tracțiune doar pe puntea față. Zvonurile despre o variantă 4×4 nu au fost confirmate în cadrul evenimentului de lansare.

via Stellantis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *