Maserati Grecale Folgore

Maserati Grecale Folgore, primul EV al companiei

Maserati Grecale Folgore

Producătorul auto renumit pentru vehiculele sale sportive a prezentat primul său vehicul electric. Este vorba despre Maserati Grecale Folgore, un SUV elegant și luxos, în stilul deja consacrat de această companiei producătoare.

Mașina nu este una cu totul nouă, se bazează pe versiunea Gracale, motorizată convențional. Cele două seamnănă destul de mult, însă există mici elemente distinctive.

Lansarea nu a fost una fizică, ci mai degrabă un anunț însoțit de câteva imagini. Au fost totuși oferite publicului câteva detalii tehnice despre viitorul Maserati Grecale Folgore. Acesta va avea un pachet de acumulatori de 105 kWh. Ceea ce ar trebui să ofere o autonomie destul de mare. Care însă nu a fost detaliată pentru moment.

Presa de specialitate este de părere că, fiind vorba despre un vehicul premium, cu un cost pe măsură, probabil că acesta va fi echipat cu două motoare electrice și va avea tracțiune integrală.

Deocamdată detaliile sunt puține și neconcludente. Oficialii au estimat că Maserati Grecale Folgore va fi lansat spre finalul anului viitor, sau chiar în 2024. Așa că mai este destul de mult de așteptat. Până atunci rămânem cu cele câteva fotografii prezentate la eveniment.

via ArenaEV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *