Segway E110A

Segway E110A, scooter electric disponibil la nivel global

Segway E110A

Deși compania s-a consacrat cu vehiculele sale electrice de mici dimensiuni, caracterizate prin metoda inedită (la acea vreme) de control, potofoliul său de produse s-a adaptat pe parcurs ideii de mobilitate electrică urbană contemporană. Așa că nu mai miră foarte tare apariția oficială a lui Segway E110A, un scooter electric care combină un design deopotrivă îndrăzneț și elegant cu câteva tehnologii interesante.

Nici caracteristicile tehnice ale acestui produs nu sunt de ignorat și mi se pare că sunt peste media din categoria sa. Are un motor electric cu o putere maximă de 1,5 kW, ținut în viață de un acumulator de 1,8 kWh. Autonomia sa este de aproape 60 de kilometri, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 50 km/h.

Sub scaunul pe care pot sta chiar doi pasageri, există un spațiu de depozitare de 27 litri.

Segway E110A are cauciucuri tubeless, frâne pe dublu disc și o certificare IPX5 pentru rezistența la apă. Așa că o ploaie nu ar trebui să sperie viitorii posesori.

În ceea ce privește partea de tehnologie pe care o integrează, descrierea producătorului este suficientă:

“When it’s not in use, riders can manage and track the location of their E110A using real-time position tracking through the Segway-Ninebot App. Moreover, the e-Scooter features remote key and password unlock capabilities, as well as over 30 BMS safeguards to keep the vehicle’s battery safe.”

Segway E110A va fi disponibil inclusiv în Europa. Un preț aproximativ de vânzare s-ar învârti în jurul valorii de 2500 euro. O estimare bazată pe prețul pe care îl are predecesorul său.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *