Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron va avea un pret de pornire de 45.000 dolari

Audi Q4 e-tron

Este o informație nouă și surprinzătoare despre o viitoare mașină electrică mult așteptată. Audi Q4 e-tron este următorul SUV electric al producătorului auto german. Și dacă despre caracteristicile sale tehnice s-a mai discutat, acum avem și detalii despre prețul de pornirie. Care este, sunt de acord majoritatea celor pasionați de vehiculele electrice, mai mic decât așteptările generale.

Asta este o surpriză foarte plăcută din partea Audi. Cu condiția ca informația să fie corectă și ca prețul respectiv să nu aibă deja scăzute sumele cu care guvernul american stimulează achiziția de vehicule electrice. Pentru că acest preț este valabil pentru Statele Unite. Cel puțin așa afirmă sursa aceste informații.

Audi Q4 e-tron va avea o lungime de 4,59 metri. Va fi propulsat de două motoare electrice cu o putere însumată de 225 kW. Acestea vor fi ținute în viață de un acumulator de 82 kWh, care va asigura o autonomie de 450 kilometri (după standarde WLTP. Viteza maximă atinsă va fi de 180 km/h (limitată electronic). Iar accelerația de la 0 la 100 km/h va fi atinsă în 6,3 secunde.

Intenția Audi este să facă din acest model un concurent direct pentru Tesla Model Y, cel puțin pe piețele occidentale.

Despre Audi Q4 e-tron oficialii companiei au spus că va deveni disponibil pentru public undeva pe parcursul anului viitor.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *