VW e-up!

Volkswagen a primit 20.000 de comenzi de e-up! in 2020

VW e-up!

Producătorul auto german a emis un comunicat de presă în care, printre cifrele interesante, a evidențiat că totalul comenzilor de Volkswagen e-up! pentru primele trei luni ale anului a ajuns la 20.000. Atenție, doar în Germania! Aici este partea frumoasă. Este o bornă interesantă pentru micuța mașină electrică, prin care versiunea electrică aproape că a egalat numărul de comenzi pentru unitățile cu motorizare convențională din piața germană, pentru acest început de an.

Au fost detaliate și cifrele pentru versiunea hibridă plug-in de Passat, dar acestea nu au fost chiar așa de interesante. Unul din șapte cumpărători germani de Passat, a optat pentru o versiune PHEV.

Volkswagen a publicat aceste cifre ca un soi de preambul pentru lansarea VW ID.3, pentru care mizează pe un succes răsunător. Piața germană pare pregătită pentru noua generație de mobilitate electrică, spune Volkswagen. Ceea ce omite să spună producătorul german este faptul că VW ID.3 are o problemă la nivel de sistem de operare, motiv pentru care compania stochează unitățile produse în prezent. Hardware-ul este gata, dar la partea de soft mai este de lucru!

Asta nu ar trebui să știrbească cu nimic din succesul înregistrat de VW e-up! pe piața germană. Micuța mașină electrică vine de la o companie cu un renume în industria auto și propune prețuri destul de competitive. Versiunea electrică de up este disponibilă și în România prin intermediul dealer-ilor auto autorizați.

Comunicatul companiei germane sună frumos, însă are un mic secret. Numărul de vehicule comandate nu înseamnă obligatoriu același număr de vehicule vândute. Este de urmărit câte din cele 20.000 de comenzi se vor concretiza în vânzări.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *