Ford Mustang Mach-E

VIDEO: clip promotional pentru Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Producătorul auto american încearcă din răsputeri să facă din Ford Mustang Mach-E un competitor pentru Tesla Model Y. SUV-ul compact mai accesibil ca preț al Tesla Motors se pare că se va bucura de același succes ca și Tesla Model 3, așa că Ford pare să dorească o felie frumoasă din acest tort. Nu că nu m-aș bucura pentru ei, pentru că Mustang Mach-E arată chiar spectaculos, dar parcă au pierdut puțin startul.

Tesla a început deja livrările pentru Model Y, în timp ce ford va începe producția pentru crossover-ul electric în toamna acestui an. Primele livrări sunt programate să aibă loc la finalul lui 2020, începutul lui 2021. Practic este un an distanță între aceste vehicule, nu văd cum ar putea să lupte de pe poziții de egalitate.

La fel ca Model Y de la Tesla și Ford Mustang Mach-E pare că are lipici la public. Deja s-au primit precomenzi pentru primul lot anunțat, de 50.000 de unități. Mustang Mach-E va fi produs în versiuni cu tracțiune integrală sau doar pe puntea spate, dar și într-o versiune cu autonomie mai mare. Aceasta va putea atinge 480 kilometri fără încărcare (standard EPA).

Deocamdată să ne delectăm cu un clip de promovare pentru Ford Mustang Mach-E. Este singurul lucru pe care compania a putut să-l facă în momentul în care Tesla începe livrările pentru Model Y.

via Ford Europe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *