Mazda CX-5 electric

FOTO: sa fie oare primul vehicul electric produs de Mazda?

Mazda CX-5 electric

Câteva fotografii cu un vehicul Mazda, ce se presupune a fi electric, au fost trimise către publicația de specialitate Electrek. Imaginile au fost surprinse de către un cititor pe străzile din Norvegia și provin, cel mai probabil, de la testele pe care le realizează un prototip de vehicul electric produs de Mazda. Cititorul respectiv afirmă că vehiculul nu avea sistem de evacuare a noxelor și că sunetul motorului era în mod clar unul provenind de la o motorizare electrică.

Din punct de vedere fizic, vehiculul respectiv seamănă foarte mult cu un SUV Maxda CX-5. Cum oficialii producătorului auto japonez au declarat în repetate rânduri că vor anunța cât de curând un vehicul cu motorizare integral electrică, care va fi o combinație între CX-3 și CX-5, este explicabil entuziasmul fanilor la vederea acestor imagini.

Mazda CX-5 electric

Se zvonește că spre finalul acestui an vom avea și un anunț oficial despre planurile Mazda în această direcție. Anunț care, cel mai probabil, va fi însoțit și de prezentarea primului vehicul electric al producătorului japonez.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *