Tesla Semi-Home

Tesla Semi-Home, concept de RV extrem de interesant

Tesla Semi-Home

Ca să fie clar încă de la început, nu este un proiect concret, ci doar o propunere din partea unei companii specializată pe designul de rulote și vehicule motor-home (RV-uri, campere sau rulote autopropulsate). Vanlifer este compania, iar conceptul lor poartă numele de Tesla Semi-Home. Asta pentru că este construit pe o cabină de Tesla Semi, capul tractor pentru camioane produs de compania americană.

Cei de la Vanlifer au ales un producător auto capabil să ofere o platformă fiabilă, cu autonomie remarcabilă, dar și cu suficientă putere pentru o masă ceva mai mare. Ideea de vehicul autonom, așa cum este acest tip de rulotă, se îmbină extrem de frumos cu lipsa poluării și cu grija pentru mediu. În plus, Tesla Motors este o companie într-un stadiu avansat cu tehnologia self-driving, așa că un anumit grad de autonomie și din acest punct de vedere reprezintă cireașa de pe tort. O rulotă RV full electrică, care se poate conduce și singură la nevoie și care să aibă și o autonomie suficientă, reprezintă idealul multor aventurieri.

Tesla Semi-Home

Revenind la Tesla Semi-Home, realizatorii conceptului spun că este gândită cu tot ceea ce îi este necesar unei familii de la un astfel de vehicul: bucătărie complet utilată, toaletă, zonă de living și dormitor. Sună excelent, mai ales pentru un împătimit.

Ar fi interesant de aflat și care a fost poziția oficialilor Tesla Motors și în special a lui Elon Musk față de această minge ridicată la fileu de Vanlifer.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *