Baseus Robot Clip

RECOMANDARE: suport auto pentru tetiera Baseus Robot Clip

Baseus Robot Clip

Ne plac mașinile electrice aici pe EVmagazine.ro. Însă, cel puțin deocamdată, mai ales că suntem în România și infrastructura este precară, ne mulțumim și cu cele convenționale. Indiferent de mașină (sau mai exact de tipul motorizării), sunt câteva accesorii care nu trebuie să lipsească. Și cu atât mai mult acum, când se apropie sărbătorile de iarnă, și încep drumețiile mai lungi, excursiile la munte pentru Crăciun sau Revelion, sau vacanțele de ski, în orice mașină este binevenit un suport de tetieră pentru tabletă. Este un bun instrument pentru a cuminții copiii care nu mai au răbdare. Un film captivant sau un desen animat pot face minuni la timpul lor.

Astăzi o să vă vorbesc despre un suport auto pentru tetieră primit spre testare de la MobileDirect. Este un suport universal, care poate acomoda tablete de dimensiuni varite, de la 7 inchi până la 12,6 inchi. Și chiar și cu telefoane ceva mai măricele. Este un suport Baseus Robot Clip, cu prindere pe barele de la tetieră.

Baseus Robot Clip

Baseus Robot Clip are un sistem de prindere inedit, pe care nu l-am mai văzut. Se bazează pe un arc destul de puternic, care împinge două brațe ce pot culisa unul în interiorul celuilalt. Acestea se prind pe barele de la tetieră, dinspre interiorul acestora. Cele două brațe au protecții de cauciuc pe interior, pentru a nu zgâria barele tetierei.

Baseus Robot Clip

Prinderea este destul de solită, arcul fiind suficient de puternic. Însă, pentru liniștea voastră, după prindere vă recomand coborârea tetierei care va acționa astfel ca un stabilizator în plus pentru suportul nostru.

Grip-ul care prinde tableta sau telefonul se bazează tot pe arcuri. Are și el interioarele dotate cu protecții de cauciuc, pentru a menaja dispozitivul, iar priza este destul de bună. Am folosit suportul cu o tabletă Asus ZenPad 3S 10 LTE, cu o diagonală de 9,7 inchi și nu am avut nici cea mai mică dificultate.

Baseus Robot Clip

Reglarea între cele două părți ale suportului se face cu ajutorul unei nuci sferice, iar fixarea în poziția dorită se face printr-o piuliță de torsiune.

Baseus Robot Clip este un sport foarte simplu (de aici și prețul avantajos pe care îl are), dar care își face treaba.

Baseus Robot Clip

Evident, pe MobileDirect gășiți o varietate mult mai mare de suporți auto pentru tetieră și nu numai, pentru toate gamele de tablete și telefoane smart, precum și alte accesorii și mai ales huse și carcase de protecție pentru orice smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *