DS 3 Crossback

DS 3 Crossback, un SUV integral electric anuntat de DS Automobile

DS 3 Crossback

DS Automobile este divizia de lux a grupului francez Peugeot-Citroen. Compania tocmai a anunțat că dezvoltă un SUV care are și o versiune integral electrică. Numele acestui vehicul este DS 3 Crossback, iar varianta electrică se pare că se va numi DS 3 Crossback E-TENSE. Iar numele care definește varianta electrică va aparține unei platforme electrice pe care DS Automobile o va folosi și la alte proiecte, inclusiv la vehicule electrice ceva mai sportive.

Revenind la DS 3 Crossback E-TENSE, compania franceză a făcut publice câteva detalii despre viitorul vehicul. Acesta va avea un motor electric de 136 CP, un pachet de acumulatori de 50 kWh, o autonomie de peste 300 kilometri și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 8,7 secunde.

Chiar dacă nu s-a vorbit despre un termen de dezvoltare a acestui proiect, DS Automobile a promis că vom vedea un prototip de DS 3 Crossback E-TENSE la viitorul Paris Motor Show de la începutul lunii viitoare. Probabil că atunci vom afla mai multe detalii despre acest proiect.

DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *