Kia Niro EV Cargo

Kia Niro EV Cargo debutează în Europa

Kia Niro EV Cargo

Compania coreeană aduce noul său Kia Niro EV Cargo și în Europa. Mașina va fi disponibilă în scurt timp pentru doritorii din Olanda, urmând ca ea să își facă apariția în ofertele reprezentanțelor din alte piețe europene.

Poate fi achiziționată ca vehicul gata configurat pentru transportul de marfă, sau ca un kit ce poate transforma un Niro EV convențional, prin înlăturarea banchetei spate și adăugarea unei platforme metalice pentru susținerea încărcăturii.

Kia Niro EV Cargo păstrează doar locurile din față și transformă partea din spate în zonă pentru transportul de marfă. Pe lângă platforma metalică ce poate susține încărcătura, mai are spații de depozitare și sub aceasta, dar și un grilaj metalic ce separă cele două zone ale spațiului interior.

La nivel tehnic se păstrează aceleași trei opțiuni de motorizare și autonomie ca în cazul variantei convenționale de Niro EV.

Pentru puțin peste 38.000 euro (preț valabil în Olanda), doritorii primesc versiunea Dynamic Line cu motor de 204 CP și acumulator de 64.8 kWh.

via ArenaEV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *