Fisker Ocean SUV

Fisker Ocean SUV va debuta oficial in Europa la MWC

Fisker Ocean SUV

Fisker Ocean SUV este vârful de gamă în categoria de vehicule electrice a producătorului american care la un moment dat rivaliza cu Tesla Motors. Mașina a fost vândută până acum exclusiv în Statele Unite, însă își va face debutul în Europa.

Se va întâmpla în cadrul Mobile World Congress, un eveniment de tehnologie care ne interesează mai ales din perspectiva MOBzine. Un eveniment care va avea loc la Barcelona, între 28 februarie și 3 martie 2022.

Fisker Ocean SUV este un vehicul proiectat și dezvoltat de către compania americană Fisker, dar va fi produs de către Magna International, în urma unui parteneriat semnat între cele două părți. Cu această ocazie aflăm și că producția de serie este programată să înceapă în luna noiembrie a acestui an.

Prețul pentru acest vehicul electric pornește de la 37.499 dolari. Un preț destul de competitiv dacă luăm în considerare și stimulentele pe care diferite administrații le oferă pentru achiziționarea unui vehicul mai puțin poluant.

Prețul este pentru versiunea Sport, care va avea o autonomie de aproximativ 400 kilometri. Va exista și o variantă Extrem, care va duce autonomia la 560 kilometri.

Fiskers are deja un birou deschis în Europa, la Munchen, încă de la finalul anului trecut.

via Electrek  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *