Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace primeste optiunea premium Black Pack si integreaza Amazon Alexa

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace este un SUV cu motorizare integral electrică, pe care producătorul auto l-a lansat în 2018. Care a tot evoluat de la momentul apariției sale și a primit noi dotări pe parcursul vieții sale comerciale. Și care este emblematic pentru vânzările de electrice ale companiei, atât în Statele Unite, cât și în Europa.

În cea mai recentă actualizare a ofertei comerciale pentru acest model își face apariția un pachet premium de dotări, numit Black Pack. Numele său este dat de finisajele de culoare neagră (Glossy Black) pe care le primsc roțile, acum cu o dimensiune de 22 inchi. Aceleași accente negre vor putea fi găsite pe oglinzile laterale, pe ramele ușilor și pe grilele motorului.

De asemenea, Jaguar I-Pace primește în acest pachet o aripă/spoiler spate care accentuează un aspect ceva mai sportiv. Dar și suspensii pe aer.

Însă cea mai importantă funcționalitate nouă este integrarea cu Amazon Alexa. Un feature de care se vor putea bucura și actualii posesori din Statele Unite și Marea Britanie, prin intermediul unui upgrade OTA. Instrucțiunile vocale către Alexa vor putea controla diverse funcții în vehicul. Din vehicul se pot trimite instrucțiuni către alte dispozitive Alexa din casă. De asemenea, Jaguar Remote Skill poate fi instalat pe un dispozitiv Alexa din casă, pentru a obține informații despre mașină prin intermediul acestuia.

Așa cum spuneam, această integrare se adresează și actualilor proprietari de Jaguar I-Pace. Compania a declarat că un număr de aproximativ 55.000 de proprietari au primit update-ul necesar over the air. Fără să spună însă câți dintre ei l-au și acceptat.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *