Xiaomi A1 Pro

Xiaomi A1, moped electric cu pret de 420 dolari

Xiaomi A1 Pro

Este prețul valabil pentru China, unul foarte accesibil chiar și pentru această țară. Xiaomi păstrează obiceiul de a veni cu prețuri foarte atractive și cu suficiente performanțe oferite clienților, la fel ca și pe segmentul smartphone. Xiaomi A1 vine și cu versiune ceva mai performantă, numită A1 Pro. Sunt vehicule electrice pentru marile aglomerări urbane, pe două roți, care oferă suficientă libertate de mișcare pentru utilizatorii lor.

Nu este prima apariție de acest fel din partea Xiaomi, care a mai scos pe piață atât mopede, cât și biciclete electrice. Însă acum au ieșit cu un preț foarte atractiv pentru un vehicul destul de avansat din punct de vedere tehnic. A1 și A1 Pro au inclusiv un display color (la A1 Pro acesta este și touch). Softul poate fi controlat inclusiv prin comandă vocală și există chiar și o aplicație de navigație preinstalată. Plus o cameră de tip action camera, care filmează orice deplasare.

Xiaomi A1 Pro

Dincolo de aceste feature-uri, avem un sistem electric pe 48V care funcționează cu un acumulator de 768 Wh la modelul A1 și de 960 Wh la A1 Pro. Autonomiile obținute sunt de 60 kilometri, respectiv 70 kilometri. Mopedul are o greutate de 52 kilograme, roți de 16 inchi, suspensii full și frână hidraulică pe roata din față. Motorul pare să aibă o putere de 750W, deși compania producătoare nu a oferit detalii despre acest aspect.

Viteza maximă dezvoltată este limitată electronic la 25 km/h.

Xiaomi A1 Pro

Prețurile pleacă, așa cum spuneam, de la aproximativ 420 dolari pentr A1 și pot ajunge până la 650 dolari pentru cea mai avansată versiune de Xiaomi A1 Pro.

Chiar dacă sunt pentru moment destinte doar pieței din China, compania producătoare nu a exclus și o disponibilitate gloală.

via Electrek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *